Lirik Lagu Mendem Kangen Eny Sagita

108 views

Lirik Lagu Mendem Kangen Eny Sagita

Lirik Lagu Mendem Kangen Eny Sagita

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresna ku sing gedhi
Tansah kelingan awan bengi

Mung bisa telpon marang sliramu
Kanggo tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njero ning atiku
Soyo jeru mung telpon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedip wis marem atiku

Mendem kangen njero ning atiku
Nambah jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wis adem atiku
Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresna ku sing gedhi
Tansah kelingan awan bengi

Mung bisa telpon marang sliramu
Kanggo tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njero ning atiku
Soyo jeru mung telpon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedip wis marem atiku
Mendem kangen njero ning atiku

Nambah jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wis adem atiku
Nadyan sedelo wis adem atiku..