lirik lagu rembulan ing wengi

127 views

lirik lagu rembulan ing wengi

lirik lagu rembulan ing wengi

Intro : 
Em Bm C G
G D/F# Em D G
      
    G
rembulan ing wengi
    C
tansah anyekseni
   D
endah paras manis
         G      G D/F#
esem lan guyumu
  Em         Bm    
ginambar ing bathin
    C           G
tan biso nglalekke
Am       D
yekti..nimas
          G    D
ora ono liyane..

G
tatapan netramu
   C
nembus ing atiku
 D
agawe aku mung
         G      G D/F#
mikirne sliramu
   Em         Bm
cahyaning rembulan
        C        G
kalah klawan esemmu
 Am        D
amung.. nimas...

Reff :
    Em           Bm
howoning njero bathin
        C          G
pengen tansah sesanding
   C           G
yo mung karo nimas
      Am            B
atiku mung kanggo nimas..

       Em       Bm
nadyan akeh pepalang
         C           G
ngalangi dalan katresnan
    Am           G
iku pancen dalan supoyo
    Am     D            Em
tresno iki.. bakal kasembadan..

Outro: 
Em Bm C G
G D/F# Em D G