lirik lagu sayang jowo nella kharisma

197 views

lirik lagu sayang jowo nella kharisma

lirik lagu sayang jowo nella kharisma

Sayang apa kabar
Lama sudah kita tak berjumpa
Ku harap kau baik selalu
Bahagia hidupmu walau kau jauh di sana
Ku tau kau merindukan aku
Seperti aku merindumu

Sayang wis dadi pepesti
Aku lan sliramu ra biso nyawiji
Nanging roso tresno iki
Sing neng njero ati ora bakal lali

Tak jogo tresnaku neng sliramu
Ra bedo tresnamu marang aku

Tulung rungokno
Senadyan mung sedelo
Lagu iki tak gawe
Mung kanggo kowe

Tulung rungokno
Senadyan mung sedelo
Lagu iki tak tulis
Mung kanggo kowe

Tak jogo tresnaku neng sliramu
Ra bedo tresnamu marang aku

INTRO

Ku tau kau merindukan aku
Seperti aku merindumu

Sayang wis dadi pepesti
Aku lan sliramu ra biso nyawiji
Nanging roso tresno iki
Sing neng njero ati ora bakal lali

Tak jogo tresnaku neng sliramu
Ra bedo tresnamu marang aku

Tulung rungokno
Senadyan mung sedelo
Lagu iki tak gawe
Mung kanggo kowe

Tulung rungokno
Senadyan mung sedelo
Lagu iki tak tulis
Mung kanggo kowe

Tak jogo tresnaku neng sliramu
Ra bedo tresnamu marang aku

INTRO

Ku tau kau merindukan aku
Seperti aku merindumu

Sayang wis dadi pepesti
Aku lan sliramu ra biso nyawiji
Nanging roso tresno iki
Sing neng njero ati ora bakal lali

Tak jogo tresnaku neng sliramu
Ra bedo tresnamu marang aku

Tulung rungokno
Senadyan mung sedelo
Lagu iki tak gawe
Mung kanggo kowe

Tulung rungokno
Senadyan mung sedelo
Lagu iki tak tulis
Mung kanggo kowe

Tak jogo tresnaku neng sliramu
Ra bedo tresnamu marang aku