Lirik Lagu Mendem Kangen Eny Sagita

Lirik Lagu Mendem Kangen Eny Sagita

Lirik Lagu Mendem Kangen Eny Sagita Abot rasane nandang kangen ati Mergo tresna ku sing gedhi Tansah kelingan awan bengi Mung bisa telpon marang sliramu Kanggo tombo kangen rinduku Mergo adoh jarak sliramu Mendem